Vil du inspireres til at bruge LinkedIn bedre?

Du er inviteret til en værdifuld peptalk om LinkedIn

Onsdag d. 11. april, 2018, har du mulighed for at lære mere om hvorfor du skal tage LinkedIn seriøst og hvad det kan gøre ved din forretning – eller den situation du står i nu! Vi har prioriteret at være der hele dagen, så du kan selv vælge om du vil komme og lytte med kl. 9, eller 15.30. 🙂

Der er mange fordomme om LinkedIn – langt de fleste bliver fejet af banen denne dag… Mange af vores lyttere, har fortalt os efter peptalken, at de lige pludselig har fundet ud af hvorfor de skal bruge tid på LinkedIn. Vi brænder for at hjælpe folk med at forstå hvor effektivt mediet kan være til at opnå salg med – uden at være sælgende.

Du kommer til at få nogle inspirerende – og konkrete – værktøjer med hjem, som du kan bruge med det samme bagefter. Du kommer også til at få opskriften på hvor lidt tid der skal til, for at skabe resultater med LinkedIn.

Du kommer også til at høre hvordan Pia Kokholm, en tidligere deltager til en peptalk som den vi inviterer dig til her, tog alle værktøjerne med hjem og fik skabt 82 nye mennesker i sit netværk, hvor 24 af dem blev til møder. Lai Yde, bookede sit første møde via LinkedIn, indenfor de første 48 timer. Han hader salg, så for Lai blev det en vej mod nye tider med salg på en ikke-sælgende måde. Han gik hjem fra det møde med en ordre på 50.000,- kroner.

Når du har set ovenstående video, har du fået en fornemmelse af hvad arrangementet kommer til at byde på.

TILMELD DIG HER. 🙂
_________

Vil du med?

LinkedIn er totalt undervurderet i Danmark og alt for få har forstået den reelle værdi af mediet. Så dem der rykker på det nu, er med til at ændre den måde Danmark laver forretning med hinanden på – som iøvrigt er vores mission.

Vi stiller gratis op og giver dig inspiration på under 1 time til at arbejde anderledes med det i fremtiden. Det samme gør Ballebro Færgekro og vi betaler for den forplejning der er på dagen. Så derfor er din tilmelding bindende og kan afmeldes senest 48 timer før. Efter dette tidspunkt og ved udeblivelse, fremsender vi no-show fee på 250,- kroner, på mail. Når du tilmelder dig, accepterer du også dette. 🙂

TILMELD DIG HER.

Vi glæder os til at møde dig.

Bedste hilsner
Martin Lund og Jacob Elton

Klik på billedet og se hvad andre siger…

Oplev et lille udsnit af vores tidligere kursister og kunder…