Skal du med på kursus?

Hvornår passer det dig?

I hele første kvartal af 2016, kører vi med rabat på kr. 500 kr, så din pris for at deltage på kurset “Byg din forretning med Linkedin” er 2.500,- eks moms.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

“Jeg har fået 150.000 mere i omsætning om måneden med Linkedin”

– Jan, direktør og vores første kursist hos LinkedInsider

Der er plads til 10 personer på hvert kursus.

Kurserne bliver som oftest fyldt op 14 dage før det afholdes, så det er en god idé at slå til, så snart man ved, om man har et hul i kalenderen.

Kurset bliver afholdt på Gladsaxe Stadion, hvor der er masser af parkeringsmuligheder.

Kurset starter kl. 08.30 og er færdig kl. 13.00 – det er inklusiv korte pauser, masser af vand og lette forfriskninger undervejs.

Prisen for at deltage er normalt kr. 2.995,- eks moms.

I anledning af opbygning af vores kommende LinkedIn kursus-univers online – MitLinkedInAkademi – som åbner i sommeren 2016, så tilbyder vi alle kursister, at deltage for kun kr. 2.500,-.

Hvis du har interesse i at deltage, så kan du enten vælge at købe en plads på et af de nedenstående links eller kontakte mig på mail: claus@linkedinsider.dk – så hiver jeg fat i dig ved første ledige stund. Som en ekstra ydelse, kommer du også til at tale med underviserne og grundlæggerne, Jacob Elton og Martin Lund – inden kurset, da de har en personlig interesse i at tale med alle kommende kursister. 🙂

Vi glæder os til at høre fra dig og byder dig velkommen til en fantastisk formiddag!

Hør hvad andre har lært…

“LinkedIn is a secret weapon!”

I den røde markering på billedet til venstre, kan du se hvad tidligere kursister har udtalt.

Kurset er bygget op som et ‘hands-on’ kursus. Først forklarer vi, hvordan tingene fungerer, bagefter prøver du selv af med korte øvelser, der giver dig blod på tanden til at forsætte derhjemme.

Niveauet for kurset, tager udgangspunkt i, at du har en profil på LinkedIn. Uanset hvor meget eller lidt du har brugt det, vil du kunne deltage og få noget værdifuldt med hjem.

Der findes mange kategorier indenfor LinkedIn, men dette specifikke kursus, tager udgangspunkt i den grundlæggende forståelse omkring brugen og hvordan du agerer bedst muligt som en professionel.

Her er hvad du får med i prisen

Du kommer til at lære:

  • Hvad er Social Selling?
  • Hvad skal du gøre for at få en god personlig profil?
  • Hvordan udviderdu din database?
  • Hvordan fugerer videndeling på LinkedIn?
  • Hvorfor skal du være med i grupper?
  • Hvordan sætter du LinkedIn succeskriterier op i din hverdag?
  • Hvordan kan du bygge din forretning med LinkedIn?