Hej og velkommen til, kære Fagerberg-kollega. 🙂

Vi sætter en ære i at uddanne vores kursister “hands-on” – og faktisk, selvom den første læringsdag, først er d. 28. januar, så starter din kompetenceudvidelse på LinkedIn når du går i gang med nedenstående videoer…

På kurset tager vi udgangspunkt i, at du har set nedenstående videoer og lavet de øvelser, der er tilknyttet.

Hvis du ikke har set eller deltaget i vores peptalk tidligere (eller vil opleve den igen), så start i bunden, hvor den ligger under et separat menupunkt.

Så bryg en god kop kaffe, find din pen og notesbog frem, samt dine favorit-høretelefoner, for nu skal du lære 🙂

God fornøjelse – og vi glæder os til at møde dig d. 28. januar – digitalt på Zoom!

GODT RÅD: Planlæg i din kalender, hvornår du har tænkt dig at lave disse forberedelser. Inklusiv tid til øvelserne, samt dine noter, så sæt af 2 gode timer. De behøver ikke være sammenhængende.

OBS – 1. oktober 2020: LinkedIn er i gang med at opdatere deres platform, hvorfor du kan opleve at du IKKE kan finde dit Social Selling Index, som vises i denne video. Hvis det er tilfældet, så ikke brug mere tid på at lede – bare se videoen, og “forstå”. 🙂

I vores peptalk får du den helt grundlæggende mindsetting i Social Selling. Her får du “genudsendelsen” fra en vores seneste peptalks vi afholdte online i starten af 2021. Det er et must at du har set den, inden du går i gang med forberedelserne.