Hej og velkommen til, kære Fagerberg-kollega. 🙂

Vi sætter en ære i at uddanne vores kursister “hands-on” – og faktisk, selvom den første læringsdag, først er d. 28. januar, så starter din kompetenceudvidelse på LinkedIn når du går i gang med nedenstående videoer…

På kurset tager vi udgangspunkt i, at du har set nedenstående videoer og lavet de øvelser, der er tilknyttet.

Hvis du ikke har set eller deltaget i vores peptalk tidligere (eller vil opleve den igen), så start i bunden, hvor den ligger under et separat menupunkt.

Så bryg en god kop kaffe, find din pen og notesbog frem, samt dine favorit-høretelefoner, for nu skal du lære 🙂

God fornøjelse – og vi glæder os til at møde dig d. 28. januar – digitalt på Zoom!

GODT RÅD: Planlæg i din kalender, hvornår du har tænkt dig at lave disse forberedelser. Inklusiv tid til øvelserne, samt dine noter, så sæt af 2 gode timer. De behøver ikke være sammenhængende.

OBS – 1. oktober 2020: LinkedIn er i gang med at opdatere deres platform, hvorfor du kan opleve at du IKKE kan finde dit Social Selling Index, som vises i denne video. Hvis det er tilfældet, så ikke brug mere tid på at lede – bare se videoen, og “forstå”. 🙂

Siden 2017, har vi været på opdagelse i nyhedsstrømmen på LinkedIn, for at finde en “fællesnævner” for indhold – hvad er det, der gør at folk skriver kommentarer og sætter likes?

Svaret har lige siden, kunne opsummeres til ét ord: Autenticitet. 

Disse forberedelser, giver dig ikke svaret på hvordan du skal være autentisk, men svar på hvad der gør at du kan få folks opmærksomhed med det indhold du deler, og indsigt i hvordan LinkedIns “maskinrum” fungerer. 🙂

Videoerne giver dig det rigtige mindset omkring dine fremtidige delinger på LinkedIn. Så brug det – også før vi skal ses igen.

De to halve kursusdage, bliver meget “hands-on” og langt mere kreative – så glæd dig!

I vores peptalk får du den helt grundlæggende mindsetting i Social Selling. Her får du “genudsendelsen” fra en vores seneste peptalks vi afholdte online i starten af 2021. Det er et must at du har set den, inden du går i gang med forberedelserne.