Vil du lære at tjene penge gennem LinkedIn?

På under 1 time, gi’r vi dig LinkedIn succesformlen…

Hvis LinkedIn er en del af dit nytårsforsæt for 2017, så læs endelig videre…

Vi har en online “peptalk” til dig – inspireret af en af vores bedste kursister nogensinde, som du møder i ovenstående video.

Hvis du ikke har brug for at læse mere og har besluttet dig for at deltage i online peptalk’en torsdag d. 5. januar, kl. 07.30, så kan du bare trykke her for at tilmelde dig.

Du læser dette, fordi du er håndværker og fordi vi ønsker at brændende ønske om at hjælpe dig med at åbne mulighederne der findes på LinkedIn, som har vist sig at være en af Danmarks bedst bevarede hemmelige salgskanaler. De fleste tror det er et sted man kun skal være når man søger job. Ja, det var sådan det startede – i 2003! Der er sket meget siden og nu får du – helt gratis – muligheden for at lære lidt om det.

De allerførste folk vi hjalp med at forstå online universet, var håndværkere, så vores hjerte banker ekstra meget for dem. Bastian Busch er blandt de første som fik vores viden om LinkedIn via en fysisk “peptalk”, hvor vi inspirerer folk til at tage action på LinkedIn.

Nu har vi kogt det hele ned til kun at dreje sig om håndværkerne – og gør det online, så du ingengang behøver at bevæge dig ud af hjemmet. 🙂

Hvis du deltager, så får du:

  • Bastians opskrift på succes på LinkedIn
  • Håndgribelige værktøjer (nogle af dem kræver ingengang at du skal skrive noget!)
  • Plan for dag til dag handlinger
  • Manuskripter til hvordan du skal kommunikere med din målgruppe på LinkedIn
  • Opskriften på en god “digital” håndværker

Vores vision er at være med til at ændre den måde erhvervslivet handler med hinanden, og her er LinkedIn et kraftfuldt værktøj, som de færreste danske virksomheder har fået øjnene op for. Er du også blandt dem? – Så er det nu du har muligheden for at udfordre din egen holding! 🙂

Tilmeld dig her.

Vi glæder os til at møde dig online.

Hvis du vil besøge vores LinkedIn profiler, så tryk bare her for at besøge Jacob og her for at besøge Martin.

Klik på billedet og se hvad andre siger…

Oplev et lille udsnit af vores tidligere kursister og kunder…