Forberedelser før opstart til Sales Navigator Linjen.

Overblik og forløbet som planlagt + dine forventninger?

Dine “salgspræferencer” i Sales Navigator.

Workshop #1 – Hold #1: Søgninger & Connect – 20. marts 2020

Præsentationen fra dagens undervisning kan hentes ved at TRYKKE HER.

Her er overblikket på resten af forløbet i år:

Workshop #1 – Bonus: Indhold til LinkedIn

Disse videoer skaber den bedste forståelse for hvordan indhold på LinkedIn skal laves.

Videosvar på jeres spørgsmål efter Workshop #1

1) Skal du connecte fra Sales Navigator? Svaret er NEJ! Årsagen, er at den dårlige teknik, vil forvirre dig i hvor folk svarer…

Workshop #2 – Hold #1: Byg dit feed + udvid dit netværk – 24. april 2020

Præsentationen fra dagens undervisning kan hentes ved at TRYKKE HER.

LinkedInsiders kursusmaterialeside, findes HER. Under højre spalte, “Værktøjer”, ligger der i toppen “scripts”, hvor I kan kigge løs!

1:1 coaching med Helle Thomasberg – 6. maj 2020

Hvad fik Helle ud af denne seance? Vi gennemgik hendes adfærd i indboksen og hvordan hun kommer videre, over på telefonen. Hvis du spoler frem til XX XX, så finder du en seance, hvor hun selv fortæller hvordan. Endvidere, talte vi om hendes indhold og hvordan hun kan arbejde bedre med overskrifter og engagere sig med alle dem, som liker hendes indlæg.

1:1 coaching med Martin Troelsen – 12. maj 2020

Hvad fik Martin ud af denne seance? Hans tidsforbrug på LinkedIn kontra Sales Navigator, er 80/20 – så vi arbejdede på at få delt den op i 50/50. Der blev lagt en konkret handlingsplan for hans gemte leads som han gerne ville connecte med. Samtidig med det, blev det også meget konkret i forhold til hvor han starter sin adfærd på LinkedIn, så nyhedsstrømmen, altid er den der bliver læst til sidst!

1:1 coaching med Magnus Wilstrup – 10. juni 2020

Hvad fik Magnus ud af denne seance? Det blev ganske konkret, fordi Magnus (som mange andre), ikke havde kommet rigtigt i gang med at lave sine søgninger og arbejde i dybden med dem… Så i denne video, kan du forvente at opleve at han får hjælp – step by step – fra at lave en god søgning, til at gemme den og hvordan han skal connecte med dem, via lister han opretter og gemmer de mest interessante på.

Workshop #3 – Hold #1: Fysisk opfølgningsworkshop – 16. juni 2020

Når vi ses d. 20. august til 1 til 1 samtaler, så skal vi have gang i telefonen, som værktøjet der skal løfte jeres salg, ved at tage dialogen videre fra LinkedIn til telefonen. Til det, har vi “lånt” Camilla ud til jer, så I kan se, afprøve og lade jer guide af Jannichs coaching. 🙂

Telecoaching – fysisk i København (adresse kommer) – 20. august 2020

Alle er nu tildelt underviser og tidspunkt – adressen, kommer ca. 14 dage før – men vi ved det bliver i København! 🙂
Hvis du har behov for et bedre tidspunkt den dag, så skal du bytte med en af de andre, og give Jacob besked. Alle bliver inviteret i deres kalendere.
Du kan hente kontaktinfo på alle de andre deltagere, under oversigten.