Vil I have gratis inspiration til social selling, på jeres næste salgsmøde?

Gratis peptalk om salg på LinkedIn

Flere og flere taler om social selling og at LinkedIn er stedet, hvor det foregår. Meget få taler om, hvordan det skal gøres. Det kan I nu få hjælp til at forstå, på en simpel og konkret måde – og det behøver heller ikke at koste jer noget.

Bliv hvor I er – vi kommer ud til jer

Vi besøger jer med vores gratis “Lær at sælge med LinkedIn” peptalk, som varer en time, hvor vi inspirerer jer til at komme i gang med at bruge LinkedIn som salgsværktøj.

Med andre ord, alle får noget med hjem, de kan bruge med det samme.

Vi oplever ofte at denne peptalk arrangeres i forlængelse af et salgs- eller statusmøde, hvor personalet i forvejen er samlet. Så sparer alle både tid og penge. 

Det kræver blot to ting

Der skal mindst være én beslutningstager til stede, og så skal salgsafdelingen selvfølgelig deltage – jo flere, jo bedre.

Marketing og andre er også mere end velkomne til at lytte med, så de ved, hvordan salg på LinkedIn ser ud, når det gøres korrekt med de rigtige værktøjer. Vi tror så meget på vores budskab og det siger kunderne at de kan mærke når vi besøger dem.

I tre ud af fire tilfælde, får vi lov til at vende retur med et tilbud på en proces eller løsning, som er tilpasset deres behov.

Efter peptalken er det utrolig nemt for jer at kunne træffe en beslutning, om det skal være os I vil arbejde videre med – medarbejderne vil svare jer ærligt på, om det er noget de har lyst til at arbejde videre med, når de har oplevet os.

Vil du have mere info?

LinkedIn er et kraftfuldt værktøj, som de færreste danske virksomheder har fået øjnene op for.

Meget få brancher har knækket koden til salg på LinkedIn – skal jeres virksomhed være blandt de første?

Skriv eller ring til os på jacob@linkedinsider.dk eller ring direkte til Jacob på 27 73 54 54.

Vi glæder os til at høre fra jer.

God jagt på LinkedIn! 🙂

Klik på billedet og se hvad andre siger…

Oplev et lille udsnit af vores tidligere kursister og kunder…